Latest topics
» Hayling Hoyby tuan_jim čet pro 05 2024, 11:56
» WESTLAWN Institute of Marine Technology
by tuan_jim pon stu 04 2024, 20:45
» Intervju sa g. Željkom Skomeršićem za portal "Nautička patrola"
by moto-klasika sub lis 19 2024, 19:24
» "Dani u Vali" - 2024.
by tuan_jim sri ruj 18 2024, 20:17
» Koncesije vezova posebno za drvene brodove
by tuan_jim uto ruj 17 2024, 21:40
» NOVA KNJIGA pred izdavanjem - "Stogodišnjaci iz našeg mula"
by Zaleksi uto ruj 10 2024, 13:26
Pozdrav iz Rogaške Slatine
2 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav iz Rogaške Slatine
Eto, pa i da ja napišem par riječi o sebi.
Polako se spremam za penziju, a ostatak života ne namjeravam proživjeti ispred televizora ili nedaj bože ispred šanka, pa sam počeo sa izradom makete. Pošto sam totalni početnik, imam mnogo problema, sa samom izradom. Nešto mi je pomogao Luciano Keber sa svojom knjižicom ,,Priručnik za izradu makete trabakula'', a nešto sam našao i na forumu.
Neznam, što još da napišem o sebi, a da bi to učesnike ovog foruma interesiralo.
Pozdrav iz Rogaške Slatine,
Darko
Polako se spremam za penziju, a ostatak života ne namjeravam proživjeti ispred televizora ili nedaj bože ispred šanka, pa sam počeo sa izradom makete. Pošto sam totalni početnik, imam mnogo problema, sa samom izradom. Nešto mi je pomogao Luciano Keber sa svojom knjižicom ,,Priručnik za izradu makete trabakula'', a nešto sam našao i na forumu.
Neznam, što još da napišem o sebi, a da bi to učesnike ovog foruma interesiralo.
Pozdrav iz Rogaške Slatine,
Darko
Kroflak- Mornar
-
Član od : 16.04.2014
Sjedište : Rogaška Slatina
Re: Pozdrav iz Rogaške Slatine
Darko, dobrodošao na forum! Drago mi je što si nam se pridružio i radujem se razmjeni iskustava. Što si odabrao za svoj prvi projekt?
Dida- Kontraadmiral
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 83
Sjedište : Sisak
Hvala na dobrodošlici. Bio sam siguran, da nitko ne čita te pozdrave.
Ja sam čisti kontinentalac. Čak sam večina odmora proveo u planinam. A kad sam vodio decu na more, odabrao sam takvo mjesto, gdje su bile blizu planine(Stari grad Paklenica). Djeca i žena su se kupali a ja sam planinario. Tako,da pravog broda nisam ni vidio. Ali, kad sam jednom prilikom posetio pomorski muzej u Piranu i tamo vidio divne makete, obečao sam sebi, da ču jednom i ja početi praviti makete. I, eto nakon više od 20 godina primio sam se posla. Puno sam tražio literature, a našao samo Keberov priručnik za izradu trabakule, tako da mi, ustvari i nije preostalo drugo, nego da izradim trabakul. Trenutačno radim na palubi. Svojim sam radom zadovoljan ali moglo bi i bolje.
Pozdrav,
Kroflak
Ja sam čisti kontinentalac. Čak sam večina odmora proveo u planinam. A kad sam vodio decu na more, odabrao sam takvo mjesto, gdje su bile blizu planine(Stari grad Paklenica). Djeca i žena su se kupali a ja sam planinario. Tako,da pravog broda nisam ni vidio. Ali, kad sam jednom prilikom posetio pomorski muzej u Piranu i tamo vidio divne makete, obečao sam sebi, da ču jednom i ja početi praviti makete. I, eto nakon više od 20 godina primio sam se posla. Puno sam tražio literature, a našao samo Keberov priručnik za izradu trabakule, tako da mi, ustvari i nije preostalo drugo, nego da izradim trabakul. Trenutačno radim na palubi. Svojim sam radom zadovoljan ali moglo bi i bolje.
Pozdrav,
Kroflak
Kroflak- Mornar
-
Član od : 16.04.2014
Sjedište : Rogaška Slatina
Godišnji odmor u planinama može biti ljepši od onoga na obali mora. Ja sam jedan proveo na Pohorju i bio sam oduševljen. Djeca također. Pješačili smo po brdima i skupljali žigove u jednu zelenu knjižicu. To postane zarazno!
Kada nešto napraviš, svakako fotografiraj i pokaži nam svoj rad.
Kada nešto napraviš, svakako fotografiraj i pokaži nam svoj rad.
Dida- Kontraadmiral
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 83
Sjedište : Sisak
Stranica 1 / 1.