Latest topics
» BRACERA U REMONTUby tuan_jim sub ruj 16 2023, 09:25
» Biograd - rujanska dvojna izložba - i izložba pomorskih škrinja i izložba tehničkih crteža Velimira Salamona
by tuan_jim pon ruj 11 2023, 13:30
» Armed longboat
by Zaleksi ned ruj 10 2023, 11:00
» "Žene kalafata" - priprema izložbe u Betini
by tuan_jim sub ruj 09 2023, 09:21
» 26. Dani latinskog idra
by tuan_jim čet kol 31 2023, 14:05
» Rezanje laserom
by Veber uto kol 29 2023, 21:18
Pozdrav iz Rogaške Slatine
2 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav iz Rogaške Slatine
Eto, pa i da ja napišem par riječi o sebi.
Polako se spremam za penziju, a ostatak života ne namjeravam proživjeti ispred televizora ili nedaj bože ispred šanka, pa sam počeo sa izradom makete. Pošto sam totalni početnik, imam mnogo problema, sa samom izradom. Nešto mi je pomogao Luciano Keber sa svojom knjižicom ,,Priručnik za izradu makete trabakula'', a nešto sam našao i na forumu.
Neznam, što još da napišem o sebi, a da bi to učesnike ovog foruma interesiralo.
Pozdrav iz Rogaške Slatine,
Darko
Polako se spremam za penziju, a ostatak života ne namjeravam proživjeti ispred televizora ili nedaj bože ispred šanka, pa sam počeo sa izradom makete. Pošto sam totalni početnik, imam mnogo problema, sa samom izradom. Nešto mi je pomogao Luciano Keber sa svojom knjižicom ,,Priručnik za izradu makete trabakula'', a nešto sam našao i na forumu.
Neznam, što još da napišem o sebi, a da bi to učesnike ovog foruma interesiralo.
Pozdrav iz Rogaške Slatine,
Darko
Kroflak- Mornar
-
Član od : 16.04.2014
Sjedište : Rogaška Slatina
Re: Pozdrav iz Rogaške Slatine
Darko, dobrodošao na forum! Drago mi je što si nam se pridružio i radujem se razmjeni iskustava. Što si odabrao za svoj prvi projekt?

Dida- Kontraadmiral
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 82
Sjedište : Sisak
Hvala na dobrodošlici. Bio sam siguran, da nitko ne čita te pozdrave.
Ja sam čisti kontinentalac. Čak sam večina odmora proveo u planinam. A kad sam vodio decu na more, odabrao sam takvo mjesto, gdje su bile blizu planine(Stari grad Paklenica). Djeca i žena su se kupali a ja sam planinario. Tako,da pravog broda nisam ni vidio. Ali, kad sam jednom prilikom posetio pomorski muzej u Piranu i tamo vidio divne makete, obečao sam sebi, da ču jednom i ja početi praviti makete. I, eto nakon više od 20 godina primio sam se posla. Puno sam tražio literature, a našao samo Keberov priručnik za izradu trabakule, tako da mi, ustvari i nije preostalo drugo, nego da izradim trabakul. Trenutačno radim na palubi. Svojim sam radom zadovoljan ali moglo bi i bolje.
Pozdrav,
Kroflak
Ja sam čisti kontinentalac. Čak sam večina odmora proveo u planinam. A kad sam vodio decu na more, odabrao sam takvo mjesto, gdje su bile blizu planine(Stari grad Paklenica). Djeca i žena su se kupali a ja sam planinario. Tako,da pravog broda nisam ni vidio. Ali, kad sam jednom prilikom posetio pomorski muzej u Piranu i tamo vidio divne makete, obečao sam sebi, da ču jednom i ja početi praviti makete. I, eto nakon više od 20 godina primio sam se posla. Puno sam tražio literature, a našao samo Keberov priručnik za izradu trabakule, tako da mi, ustvari i nije preostalo drugo, nego da izradim trabakul. Trenutačno radim na palubi. Svojim sam radom zadovoljan ali moglo bi i bolje.
Pozdrav,
Kroflak
Kroflak- Mornar
-
Član od : 16.04.2014
Sjedište : Rogaška Slatina
Godišnji odmor u planinama može biti ljepši od onoga na obali mora. Ja sam jedan proveo na Pohorju i bio sam oduševljen. Djeca također. Pješačili smo po brdima i skupljali žigove u jednu zelenu knjižicu. To postane zarazno!
Kada nešto napraviš, svakako fotografiraj i pokaži nam svoj rad.
Kada nešto napraviš, svakako fotografiraj i pokaži nam svoj rad.

Dida- Kontraadmiral
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 82
Sjedište : Sisak
Stranica 1 / 1.