Latest topics
» WESTLAWN Institute of Marine Technologyby tuan_jim pon stu 04 2024, 20:45
» Intervju sa g. Željkom Skomeršićem za portal "Nautička patrola"
by moto-klasika sub lis 19 2024, 19:24
» Hayling Hoy
by livio pet ruj 27 2024, 21:40
» "Dani u Vali" - 2024.
by tuan_jim sri ruj 18 2024, 20:17
» Koncesije vezova posebno za drvene brodove
by tuan_jim uto ruj 17 2024, 21:40
» NOVA KNJIGA pred izdavanjem - "Stogodišnjaci iz našeg mula"
by Zaleksi uto ruj 10 2024, 13:26
Pozdrav svima
4 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav svima
Pozdrav Forumašima!
Zagrebački sam Dalmatinac pred mirovinom. Od malih nogu brodovi su mi bili opsesija. I djed i otac su bili stolari i brodograditelji u drvu pa je ta žica očito i u meni. Bavim se brodomaketarstvom s manjim ili većim intenzitetom od djetinjstva. Devedesetih sam čak profesionalno odradio narudžbu bracere za Jadroliniju, koju je izložila u agenciji na zagrebačkom Zrinjevcu. Nažalost više vremena za modelarstvo ću imati uskoro u mirovini. Da tradicija ne ostane prekinuta pobrinuti će se i sin koji također aktivan u kućnom "škveru".
Pozdrav svima od Marina Trošelja, a posebno članu Željku Škomeršiću kojeg sam posjećivao s TV ekipom u njegovom ateljeu i pomorskom muzeju na Krku.
Zagrebački sam Dalmatinac pred mirovinom. Od malih nogu brodovi su mi bili opsesija. I djed i otac su bili stolari i brodograditelji u drvu pa je ta žica očito i u meni. Bavim se brodomaketarstvom s manjim ili većim intenzitetom od djetinjstva. Devedesetih sam čak profesionalno odradio narudžbu bracere za Jadroliniju, koju je izložila u agenciji na zagrebačkom Zrinjevcu. Nažalost više vremena za modelarstvo ću imati uskoro u mirovini. Da tradicija ne ostane prekinuta pobrinuti će se i sin koji također aktivan u kućnom "škveru".
Pozdrav svima od Marina Trošelja, a posebno članu Željku Škomeršiću kojeg sam posjećivao s TV ekipom u njegovom ateljeu i pomorskom muzeju na Krku.
Gost- Gost
Re: Pozdrav svima
Marine, dobro došao na forum.
Ovdje nas je dosta umirovljenika, dijelić vremena provedemo ovdje uz razglabanje o drvenim brodovima. Zaposleni baš i nemaju puno vremena za maketarenje.
Ovdje nas je dosta umirovljenika, dijelić vremena provedemo ovdje uz razglabanje o drvenim brodovima. Zaposleni baš i nemaju puno vremena za maketarenje.
Pozdrav
Marine dobro došao među svoje, nadam se da ćemo surađivati ako te put nanese prema Krku biti će mi drago da se vidimo. Nadam se da imaš moj broj mobitela.
Pozdrav Željko
Pozdrav Željko
Dobro došao Marine,veseli me da Forum svakim danom dobiva nova kvalitetna pojačanja.
Nonić- Porucnik korvete
-
Član od : 28.07.2013
Sjedište : Rabac
Marine, dobro došao!
Želio bih vidjeti što više brodomaketara sa iskustvom na ovom forumu i naravno slika njihovih radova.
Nestrpljivo čekam i tvoje.
Lijep pozdrav iz Pule!
Želio bih vidjeti što više brodomaketara sa iskustvom na ovom forumu i naravno slika njihovih radova.
Nestrpljivo čekam i tvoje.
Lijep pozdrav iz Pule!
livio5- Razvodnik
-
Član od : 24.02.2014
Dob : 66
Sjedište : Pula
Stranica 1 / 1.