Latest topics
» Armed longboatby tuan_jim sri ruj 27 2023, 13:47
» BRACERA U REMONTU
by stari pet ruj 15 2023, 22:12
» Biograd - rujanska dvojna izložba - i izložba pomorskih škrinja i izložba tehničkih crteža Velimira Salamona
by tuan_jim pon ruj 11 2023, 13:30
» "Žene kalafata" - priprema izložbe u Betini
by tuan_jim sub ruj 09 2023, 09:21
» 26. Dani latinskog idra
by tuan_jim čet kol 31 2023, 14:05
» Rezanje laserom
by Veber uto kol 29 2023, 21:18
Krk 1968.
4 posters
Stranica 1 / 1.
Matija- Administrator
-
Član od : 06.02.2014
Dob : 60
Sjedište : Njivice / Krk
moto-klasika likes this post
Re: Krk 1968.
Matija je napisao/la:Jedna lijepa fotografija Krčke luke 1968.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nema šminke...samo funkcionalnost. Soc vremena. Eeeee....

Gost- Gost
Ne mogu ostati ravnodušan gledajuć meni dobro poznatu razglednicu Krka dok ga nisu ovi brzobogati uz pomoć domaćih slugu na vlasti u dobroj mjeri upropastili. Gradi se uz same zidine , luka razrušena , glavna ulica izlozi prekriveni papirima jednom rječju grad duhova. Sve u svemu žalosno jer su u svemu sudjelovali za malo novaca naši domaći izdajnici. Privid blagostanja u ovom nekada predivnom gradiću samo je privid i nemojte vjerovat nikome tko se hvali silnim nagradama one su kupljene kao i plave zastave cijena po komadu 20000 kuna , možete je i u septičku objesit. U Krku treba živjeti 12 mjeseci pa ćete biti upućeni u stvarno stanje
leut je napisao/la:Ne mogu ostati ravnodušan gledajuć meni dobro poznatu razglednicu Krka dok ga nisu ovi brzobogati uz pomoć domaćih slugu na vlasti u dobroj mjeri upropastili. Gradi se uz same zidine , luka razrušena , glavna ulica izlozi prekriveni papirima jednom rječju grad duhova. Sve u svemu žalosno jer su u svemu sudjelovali za malo novaca naši domaći izdajnici. Privid blagostanja u ovom nekada predivnom gradiću samo je privid i nemojte vjerovat nikome tko se hvali silnim nagradama one su kupljene kao i plave zastave cijena po komadu 20000 kuna , možete je i u septičku objesit. U Krku treba živjeti 12 mjeseci pa ćete biti upućeni u stvarno stanje
Saglasan, da je nekad bilo bolje. Malo zato što sam mator i vreme me pregazilo...a više zato što je stvarno bilo bolje.
Korona...zemljotresi, otapanje lednika...sneg u proleće...Planeta nas kažnjava za bahatost !
Gost- Gost
=====================================BožaĐavo je napisao/la:=====================================leut je napisao/la:Ne mogu ostati ravnodušan gledajuć meni dobro poznatu razglednicu Krka dok ga nisu ovi brzobogati uz pomoć domaćih slugu na vlasti u dobroj mjeri upropastili. Gradi se uz same zidine , luka razrušena , glavna ulica izlozi prekriveni papirima jednom rječju grad duhova. Sve u svemu žalosno jer su u svemu sudjelovali za malo novaca naši domaći izdajnici. Privid blagostanja u ovom nekada predivnom gradiću samo je privid i nemojte vjerovat nikome tko se hvali silnim nagradama one su kupljene kao i plave zastave cijena po komadu 20000 kuna , možete je i u septičku objesit. U Krku treba živjeti 12 mjeseci pa ćete biti upućeni u stvarno stanje
Saglasan, da je nekad bilo bolje. Malo zato što sam mator i vreme me pregazilo...a više zato što je stvarno bilo bolje.
Korona...zemljotresi, otapanje lednika...sneg u proleće...Planeta nas kažnjava za bahatost !
Pozdrav, Željko i Božo,
Žalosno pročitati ovako nešto, a posebno od stanovnika Krka i ljubitelja tradicije.
Mislim, žalosno je što je stanje takvo, a isto je na mnogim nekada ljepim i dragim mjestima.
Veliki sam ljubitelj Mora (mislim uvijek na desnu/istočnu obalu, od sjevera do juga), od obale do otoka, a ljepa je i unutrašnjost, ili Istre ili kraja od Mora.
Na žalost, to je sad mahom nostalgija. Sa sadašnjom suprugom sam bio dva-tri puta u Opatiji i lijepo je što se malo promijenilo od moga djetinjstva, mladosti i zrelog doba.
Isto tako, pre deset godina izvedeno krstarenje Magistralom od sjevera do juga - bilo je putovanje u prošlost.
Muka je što će decenijama ostati sve ovo što je ružno i nakaradno, ali novopečeni "bizMismeni" gledaju samo na danas i pomalo na sutra.
Oni će pokupiti maslac pa otići ko zna gdje a generacijama ostati njihovo đubre.
Ne mislim da je puno Planeta ljuta na nas, mada smo nevaljali, biće da su prosti a sebični došli na vlast i snagu, a mi smo samo gledali.
Pozdrav,
Zoran
[You must be registered and logged in to see this image.]
-
Član od : 14.09.2019
Dob : 72
Sjedište : Bern, Swiss
Matija likes this post
Stranica 1 / 1.