Latest topics
» WESTLAWN Institute of Marine Technologyby tuan_jim pon stu 04 2024, 20:45
» Intervju sa g. Željkom Skomeršićem za portal "Nautička patrola"
by moto-klasika sub lis 19 2024, 19:24
» Hayling Hoy
by livio pet ruj 27 2024, 21:40
» "Dani u Vali" - 2024.
by tuan_jim sri ruj 18 2024, 20:17
» Koncesije vezova posebno za drvene brodove
by tuan_jim uto ruj 17 2024, 21:40
» NOVA KNJIGA pred izdavanjem - "Stogodišnjaci iz našeg mula"
by Zaleksi uto ruj 10 2024, 13:26
Pozdrav iz Rijeke
4 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav iz Rijeke
Vecer nova sam na forumu Katarina htjela bi nastaviti tradiciju svog oca maketarstva al njegovi nacrti su jako stari i vec izlizani pa trazim nove ako ima netko nacrte da mi posalje trabakul...bracera ..dubrovacka galija ..santa maria...Ivan Krstitelj bila bi jako zahvalna .....unaprijed hvala...
Kate822- Mornar
-
Član od : 07.02.2020
Dob : 42
Sjedište : Rijeka
Re: Pozdrav iz Rijeke
Katarina, dobro došla na forum!
Očevi nacrti i ovako stari i izlizani imaju vrijednost. Sačuvajte ih. Nemojte ništa baciti.
Očevi nacrti i ovako stari i izlizani imaju vrijednost. Sačuvajte ih. Nemojte ništa baciti.
Dida- Kontraadmiral
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 83
Sjedište : Sisak
Najprije pozdrav i dobrodošla.
Možda da je najbolje odlučiti koji brod mislite izrađivati pa tražiti njegov nacrt.
Kad već spominjete očeve nacrte ne bi bilo loše da napišete koje imate pa u nastavku dobrog duha dijeljenja možda nekome pomogne i taj već izlizani nacrt.
Možda da je najbolje odlučiti koji brod mislite izrađivati pa tražiti njegov nacrt.
Kad već spominjete očeve nacrte ne bi bilo loše da napišete koje imate pa u nastavku dobrog duha dijeljenja možda nekome pomogne i taj već izlizani nacrt.
2milimetra- Pozornik
-
Član od : 06.10.2013
Dob : 55
Sjedište : Split-Rogoznica
Nacrti se mogu odneti u kopirnicu, pa definisati veličina, ako treba, a pojačati boje. Definitivno NE bacati.
Pozdrav.
Pozdrav.
Gost- Gost
Hvala vam naljepsa odabrala sam Braceru jer sam nasla nacrt...za pocetak jos prikupljam ostale nacrte....slike saljem cim krenem....veliki pozdrav...nazalost tstini su nacrti jako lose tu je dosta vlage tesko mi pada sto su se tako unistili jer su zaista bili stari....nije im bilo vise spasa tata je isto razocaran al kad sam mu slozila nacrt od Bracere zaplakao je...koliko ih je samo napravio i podijelio...za njegov gust....
Kate822- Mornar
-
Član od : 07.02.2020
Dob : 42
Sjedište : Rijeka
Kate822 je napisao/la:Hvala vam naljepsa odabrala sam Braceru jer sam nasla nacrt...za pocetak jos prikupljam ostale nacrte....slike saljem cim krenem....veliki pozdrav...nazalost tstini su nacrti jako lose tu je dosta vlage tesko mi pada sto su se tako unistili jer su zaista bili stari....nije im bilo vise spasa tata je isto razocaran al kad sam mu slozila nacrt od Bracere zaplakao je...koliko ih je samo napravio i podijelio...za njegov gust....
Imaš na forumu više Bracera, pogledaj. Srećno ti bilo, a imaš i nekoliko pravih majstora ovde, pa pitaj.
Gost- Gost
Kate, biti ću malo negativan. Bilo je članova foruma, koji su također skupljali nacrte, da bi naposljetku snimili na CD i PRODAVALI. Zato "pušem na hladno", jer sam, a ne samo ja, uložili puno truda da dođemo do nacrta ili ga izradili sami na osnovi skica-crteža. Nadam se da si razumjela. Jedan nacrt, pa izradi maketu i onda idemo dalje.
stari- Porucnik fregate
-
Član od : 28.08.2013
Dob : 78
Sjedište : Kastav
Stranica 1 / 1.