Latest topics
» WESTLAWN Institute of Marine Technologyby tuan_jim pon stu 04 2024, 20:45
» Intervju sa g. Željkom Skomeršićem za portal "Nautička patrola"
by moto-klasika sub lis 19 2024, 19:24
» Hayling Hoy
by livio pet ruj 27 2024, 21:40
» "Dani u Vali" - 2024.
by tuan_jim sri ruj 18 2024, 20:17
» Koncesije vezova posebno za drvene brodove
by tuan_jim uto ruj 17 2024, 21:40
» NOVA KNJIGA pred izdavanjem - "Stogodišnjaci iz našeg mula"
by Zaleksi uto ruj 10 2024, 13:26
Pozdrav iz Rijeke
3 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav iz Rijeke
Postovani maketari lijepi pozdrav iz Rijeke. Volim more, ribolov, brodove (drvene posebno).
Maketarstvom sam se poceo baviti prije godinu i pol dana. Nabavio sam par kitova i polako radim. Spremam se (kada zavrsim ove kitove koje imam) na izradu maketa nasih tradicijskih brodova i barki.
Maketarstvom sam se poceo baviti prije godinu i pol dana. Nabavio sam par kitova i polako radim. Spremam se (kada zavrsim ove kitove koje imam) na izradu maketa nasih tradicijskih brodova i barki.
hrast- Pozornik
-
Član od : 25.02.2015
Sjedište : Rijeka
Re: Pozdrav iz Rijeke
Dobro nam došao.
Ovdje ćeš sigurno pronaći nešto za sebe jer i mi volimo iste stvari.
Svakako nam pokaži koju sliku i sadašnjih radova.
Ovdje ćeš sigurno pronaći nešto za sebe jer i mi volimo iste stvari.
Svakako nam pokaži koju sliku i sadašnjih radova.
Matija- Administrator
-
Član od : 06.02.2014
Dob : 61
Sjedište : Njivice / Krk
Dobro nam došao! Drago mi je što si nam se pridružio i što se zajednica ljubitelja tradicionalne brodogradnje povećala.
Dida- Kontraadmiral
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 83
Sjedište : Sisak
hvala,
nadam se da neću biti dosadan i naporan sa svojim pitanjima.
nadam se da neću biti dosadan i naporan sa svojim pitanjima.
hrast- Pozornik
-
danas ću uslikat svoju prvu maketu pa poslati, koja ne spada u tradicijske Hrvatsku.
sada radim Pintu od Amatia. Planiram nakon toga početi nešto iz tradicijske Hrvatske brodogradnje. Mislim , da nemam dovoljno iskustva i da ću morati uzeti neki gotovi kit.
sada radim Pintu od Amatia. Planiram nakon toga početi nešto iz tradicijske Hrvatske brodogradnje. Mislim , da nemam dovoljno iskustva i da ću morati uzeti neki gotovi kit.
hrast- Pozornik
-
Nestrpljivo čekamo
Slike možes staviti u dio Maketarstvo ; makete u radu (drvo) ; ostali jedrenjaci. Za sada ovdje postavljamo brodove koji nisu dio Hrvatske brodogradnje.
Mnogi od nas su se maketarstvom počeli baviti tako da su za prvi brod radili braceru ili trabakula. Kako si već radio kitove, nisi baš bez iskustva pa ti preporučam da pokušaš i ti sa nekom manjom gradnjom.
Slike možes staviti u dio Maketarstvo ; makete u radu (drvo) ; ostali jedrenjaci. Za sada ovdje postavljamo brodove koji nisu dio Hrvatske brodogradnje.
Mnogi od nas su se maketarstvom počeli baviti tako da su za prvi brod radili braceru ili trabakula. Kako si već radio kitove, nisi baš bez iskustva pa ti preporučam da pokušaš i ti sa nekom manjom gradnjom.
Matija- Administrator
-
Član od : 06.02.2014
Dob : 61
Sjedište : Njivice / Krk
Stranica 1 / 1.