Latest topics
» Konkretni problemi pri započinjanju kalafatskog zanataby tuan_jim sub lip 03 2023, 12:07
» Pozdrav iz Slovenije
by Dida uto svi 30 2023, 21:00
» Što znači "CNC"?
by Veber uto svi 30 2023, 20:17
» Armed longboat
by Zaleksi uto svi 30 2023, 17:57
» pozdrav
by tuan_jim sub svi 20 2023, 14:07
» Entuzijast Enio obnavlja barku veslaricu iz 1927. u Dubrovniku
by tuan_jim uto svi 16 2023, 11:13
Pozdrav iz Novog mesta
2 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav iz Novog mesta
Pozdravljeni!
Moje ime je Boris Antić i živim u Novom mestu u Sloveniji. Odrastao sam na Korčuli di sam i stekao ljubav do mora i drvene brodogradnje. Moj trenutačni projekt je uređenje škvera u brdima i obnova jednog Korčulanskog kaića od 3,80.
Moj plan je svladat umjetnost drvene brodogradnje i učinit tu i tamo koju novu barku, i koju prodat ako bude moguče
ne toliko radi biznisa koliko radi ljubavi. Veliki sam pristaša revitalizacije Korčulanske drvene brodogradnje i nadam se da ču i oko toga moč biti aktivan.
Dosta planova sad realnost, moje znanje o drvenoj brodogradnji je trenutačno ograničeno (u tehničkom smislu) ali zato iman puno ljubavi i voje. Zato se nadam da ču moč na ovom forumu doznat što više. Za uzvrat ču sa vama dijelit svoj napredak i svoja iskustva i spoznanja.
Moje ime je Boris Antić i živim u Novom mestu u Sloveniji. Odrastao sam na Korčuli di sam i stekao ljubav do mora i drvene brodogradnje. Moj trenutačni projekt je uređenje škvera u brdima i obnova jednog Korčulanskog kaića od 3,80.
Moj plan je svladat umjetnost drvene brodogradnje i učinit tu i tamo koju novu barku, i koju prodat ako bude moguče

Dosta planova sad realnost, moje znanje o drvenoj brodogradnji je trenutačno ograničeno (u tehničkom smislu) ali zato iman puno ljubavi i voje. Zato se nadam da ču moč na ovom forumu doznat što više. Za uzvrat ču sa vama dijelit svoj napredak i svoja iskustva i spoznanja.
ante- Razvodnik
Član od : 25.08.2015
Sjedište : Novo mesto
Re: Pozdrav iz Novog mesta
Ante, dobro nam došao! 
Imaš lijepe i dobre planove i želim da ti se ostvare. Budeš li uporan i ostvarit ćeš ih.
Kada budeš imao koju fotografiju svoga rada, budi dobar pa nam pokaži.
Želim ti lijep i ugodan dan!

Imaš lijepe i dobre planove i želim da ti se ostvare. Budeš li uporan i ostvarit ćeš ih.
Kada budeš imao koju fotografiju svoga rada, budi dobar pa nam pokaži.
Želim ti lijep i ugodan dan!

Dida- Kontraadmiral
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 82
Sjedište : Sisak
Re: Pozdrav iz Novog mesta
Hvala na dobrodošlici 

ante- Razvodnik
Član od : 25.08.2015
Sjedište : Novo mesto
Stranica 1 / 1.