Latest topics
» WESTLAWN Institute of Marine Technologyby tuan_jim pon stu 04 2024, 20:45
» Intervju sa g. Željkom Skomeršićem za portal "Nautička patrola"
by moto-klasika sub lis 19 2024, 19:24
» Hayling Hoy
by livio pet ruj 27 2024, 21:40
» "Dani u Vali" - 2024.
by tuan_jim sri ruj 18 2024, 20:17
» Koncesije vezova posebno za drvene brodove
by tuan_jim uto ruj 17 2024, 21:40
» NOVA KNJIGA pred izdavanjem - "Stogodišnjaci iz našeg mula"
by Zaleksi uto ruj 10 2024, 13:26
Pozdrav iz Zagreba
3 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav iz Zagreba
Pozdrav svim članovima ovog foruma.Zovem se Mladen iz Zagreba sam i imam 50 godina.Pošto vidim da nema baš puno članova koji su mlađi od 50 godina smatram da sam potencionalan kandidat da se aktivno počnem baviti brodomaketarstvom.Iako do sada nisam izgradio niti jednu maketu sa velikim zanimanjem pratim aktivnosti na ovom forumu a i na OMF i MSW. Trenutno radim na izradi malog cirkulara i debljače pa se nadam da ću uskoro krenuti i sa maketom bracere za koji imam nacrt od Tehnodidakte.Naručio sam letvice i šperploču od Leo-modeli pa čekam da mi to isporuči pa ako cirkular ne bude gotov krenuću sa modelarskom pilicom.Na poklon sam dobio i dijelove Deagostinijevog jedrenjaka a pošto je to samo sastavljanje želja mi je da radim paralelno više brodova.Naročito me zanima izrada broda sa svim rebrima ali tek kada upotpunim alat.Eto toliko od mene za sada i nadam se da od članova foruma mogu očekivati i malo pomoći da se još više navučem na ovaj hobi koji je u stvari i nešto više ako se pogledaju radovi članova ovog foruma.
Pozdrav
Pozdrav
Mladen- Preminuo
-
Član od : 22.01.2014
Dob : 61
Sjedište : Zagreb
Re: Pozdrav iz Zagreba
Pozdrav i tebi Mladene, dobro došao na forum.
Naravno, krajnje je vrijeme da se počneš baviti maketarstvom. Ako imaš koju fotku svoga cirkulara i debljače, nabaci ju na forum.
Naravno, krajnje je vrijeme da se počneš baviti maketarstvom. Ako imaš koju fotku svoga cirkulara i debljače, nabaci ju na forum.
Dida- Kontraadmiral
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 83
Sjedište : Sisak
Re: Pozdrav iz Zagreba
Dobro došao Mladene,te da čim prije položiš kobilicu bracere na forum.
Nonić- Porucnik korvete
-
Član od : 28.07.2013
Sjedište : Rabac
Similar topics
» Pozdrav iz Zagreba!
» Pozdrav iz Zagreba
» Pozdrav iz Zagreba
» Pozdrav iz Zagreba
» Pozdrav iz Zagreba
» Pozdrav iz Zagreba
» Pozdrav iz Zagreba