Latest topics
» Pozdrav iz Slovenijeby Dida Yesterday at 21:00
» Što znači "CNC"?
by Veber Yesterday at 20:17
» Armed longboat
by Zaleksi Yesterday at 17:57
» Konkretni problemi pri započinjanju kalafatskog zanata
by Veber ned svi 28 2023, 09:10
» pozdrav
by tuan_jim sub svi 20 2023, 14:07
» Entuzijast Enio obnavlja barku veslaricu iz 1927. u Dubrovniku
by tuan_jim uto svi 16 2023, 11:13
pretražnik
2 posters
Stranica 1 / 1.
pretražnik
Imao bih jedan prijedlog u vezi pretraživanja foruma. Mislim da bi bilo dobro ubaciti u pretražnik i ime člana sa popisom njegovog učešća na forumu sortiranog po datumu i temama. Ili to sve ubaciti u njegov profil, a sve to radi lakšeg i bržeg pronalaženja nečega što me zanima, jer se broj članova, tema i postova povečava.
-
Član od : 28.08.2013
Dob : 76
Sjedište : Kastav
Re: pretražnik
Prijedlog je dobar. I ja sam već o tome razmišljao. "Pretražnik", koji imamo na forumu, je djelo programera koji su izradili svu programsku podršku za forum. Ti dečki su u Americi, u Teksasu, i ne rade baš po narudžbi. Da bih to napravio morao bih naučiti koristiti PHP, JavaScript i jQuery i upustiti se u programiranje. Sada povremeno učim sve to što sam nabrojao (kao intelektualne vježbe za mozak) i gledam koliko se mogu probiti u uradak momaka i cura iz Teksasa. Drugim riječima: radim na tome, ali ne znam kada će se vidjeti nešto konkretno. 
Možeš vidjeti što je tko napisao ako odeš u nečiji profil.
Klikneš na njegovo ime i otvori se profil dotičnoga. Onda klikneš na "Statistics" - tamo pogledaš "Teme" i klikneš na tekst "Find all topics where 'dotični' has posted in".

Možeš vidjeti što je tko napisao ako odeš u nečiji profil.
Klikneš na njegovo ime i otvori se profil dotičnoga. Onda klikneš na "Statistics" - tamo pogledaš "Teme" i klikneš na tekst "Find all topics where 'dotični' has posted in".

Dida- Kontraadmiral
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 82
Sjedište : Sisak
Re: pretražnik
Izvinjavam se, imaš pravo, jer postoji već u profilu članova. Mene je zbunilo to, što ništa nije upučivalo da to postoji, jer nije ničim označeno na pr. podcrtano, zadebljano ili druge boje. Tek kada dođeš mišem na naslov, miš se promjeni u kažiprst i naslov poslije otvaranja poplavi.
-
Član od : 28.08.2013
Dob : 76
Sjedište : Kastav
Stranica 1 / 1.