Latest topics
» Bracera (prema "Tehnodidakti")by Ivica Stambuk uto sij 14 2025, 12:34
» Hayling Hoy
by tuan_jim čet pro 05 2024, 11:56
» WESTLAWN Institute of Marine Technology
by tuan_jim pon stu 04 2024, 20:45
» Intervju sa g. Željkom Skomeršićem za portal "Nautička patrola"
by moto-klasika sub lis 19 2024, 19:24
» "Dani u Vali" - 2024.
by tuan_jim sri ruj 18 2024, 20:17
» Koncesije vezova posebno za drvene brodove
by tuan_jim uto ruj 17 2024, 21:40
Lijep pozdrav iz Pule
Stranica 1 / 1.
Lijep pozdrav iz Pule
Bok, ja sam ivan, kao sto rekoh iz pule, no na studijama sam u italiji, nikad se nisam bavijo brodomaketarstvom.
Kao klinac sam sa starim pravijo makete avijona, i nesto manje brodovima ali radilo se o gotovim plasticnim paketima, potom u srednjoj sam se poigrao s kamenom te složijo desetak kažunića. Otkako studiram, trenutno sam na zadnjoj godini arhitekture, mogu rec da sam se malo ispraksirao sa maketarenjem, od skale 1:5 do 1:100000(urbanizam).
Strast prema moru, jedrenju, ribolovu i brodogradnji prenio mi je otac; i posto u zadnje vrijeme osposobljava plasticnu pasaru za jedrenje (fali jos samo jedrilje) zainteresirao sam se za tradicijonalnu brodogradnju.
Nisam jos stigao pregledati sve teme na forumu, zanima me dali netko posjeduje nacrte tradicijonalnih hrvatskih barka u autocadu?
Kao klinac sam sa starim pravijo makete avijona, i nesto manje brodovima ali radilo se o gotovim plasticnim paketima, potom u srednjoj sam se poigrao s kamenom te složijo desetak kažunića. Otkako studiram, trenutno sam na zadnjoj godini arhitekture, mogu rec da sam se malo ispraksirao sa maketarenjem, od skale 1:5 do 1:100000(urbanizam).
Strast prema moru, jedrenju, ribolovu i brodogradnji prenio mi je otac; i posto u zadnje vrijeme osposobljava plasticnu pasaru za jedrenje (fali jos samo jedrilje) zainteresirao sam se za tradicijonalnu brodogradnju.
Nisam jos stigao pregledati sve teme na forumu, zanima me dali netko posjeduje nacrte tradicijonalnih hrvatskih barka u autocadu?
Gost- Gost
Re: Lijep pozdrav iz Pule
Ivane, dobro došao na forum.
Pogledaj si malo podforum o nacrtima, možda nađeš nešto za sebe.
Pogledaj si malo podforum o nacrtima, možda nađeš nešto za sebe.
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 83
Sjedište : Sisak
Stranica 1 / 1.