Latest topics
» WESTLAWN Institute of Marine Technologyby tuan_jim pon stu 04 2024, 20:45
» Intervju sa g. Željkom Skomeršićem za portal "Nautička patrola"
by moto-klasika sub lis 19 2024, 19:24
» Hayling Hoy
by livio pet ruj 27 2024, 21:40
» "Dani u Vali" - 2024.
by tuan_jim sri ruj 18 2024, 20:17
» Koncesije vezova posebno za drvene brodove
by tuan_jim uto ruj 17 2024, 21:40
» NOVA KNJIGA pred izdavanjem - "Stogodišnjaci iz našeg mula"
by Zaleksi uto ruj 10 2024, 13:26
Brodovi od delova iz okoline
2 posters
Stranica 1 / 1.
Brodovi od delova iz okoline
Pozdrav iz Beograda,
kao i vecina, uspeo sam uz pomoc lepse polovine , masina nije htela moje email podatke!Penzioner, dete udusi koje ocigledno nije imalo prilike da se igra igrackama.Stoga pre 40 godina modeli aviona ,plastika, kolekcija oldtimera i od kada sam penzioner , drveni brodovi, pravljeni od svega sto dodje pod ruku.
60 godina, vazduhoplovac p[o profesiji, Ljubitelj reke Save , porodicni splavi camac na Savi.
Do sada napravljeno; 1 Trabakul, 1 leut, 4.Bracere. Pelig, Pina i Nina .
Volim linije Jadranskih plovila, kreativnost opreme palube, ucim se razmerama i sto je lepo svaka maketa ne lici na prethodnu.
Plan mi je da sledeci projekat bude BRAGOC do 40cm duzine preko svega ,nema se prostora za vece.
Posedujem knjige Lucijana Kebera, ali tu nema planova za samogradnju?Ostala literatura koju posedujem ne tretira Jadranska plovila.
U maketama uzivam i poklanjam ih prijateljima i na zalost Doktorima!
Bice mi drago da se druzimo
Podgorni
kao i vecina, uspeo sam uz pomoc lepse polovine , masina nije htela moje email podatke!Penzioner, dete udusi koje ocigledno nije imalo prilike da se igra igrackama.Stoga pre 40 godina modeli aviona ,plastika, kolekcija oldtimera i od kada sam penzioner , drveni brodovi, pravljeni od svega sto dodje pod ruku.
60 godina, vazduhoplovac p[o profesiji, Ljubitelj reke Save , porodicni splavi camac na Savi.
Do sada napravljeno; 1 Trabakul, 1 leut, 4.Bracere. Pelig, Pina i Nina .
Volim linije Jadranskih plovila, kreativnost opreme palube, ucim se razmerama i sto je lepo svaka maketa ne lici na prethodnu.
Plan mi je da sledeci projekat bude BRAGOC do 40cm duzine preko svega ,nema se prostora za vece.
Posedujem knjige Lucijana Kebera, ali tu nema planova za samogradnju?Ostala literatura koju posedujem ne tretira Jadranska plovila.
U maketama uzivam i poklanjam ih prijateljima i na zalost Doktorima!
Bice mi drago da se druzimo
Podgorni
ljiljana- Pozornik
-
Član od : 22.03.2015
Dob : 70
Sjedište : Beograd, Maksima Gorkog 43,Srbija
Re: Brodovi od delova iz okoline
Dobro došao na forum!
I sada reci: što bismo mi bez svojih boljih polovina?
I sada reci: što bismo mi bez svojih boljih polovina?
Dida- Kontraadmiral
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 83
Sjedište : Sisak
Re: Brodovi od delova iz okoline
Maestro,hvala na dobrim zeljama, ipak je nasa poslednja!
Pratio sam Vas i na Otvorenom Maketarskom forumu, kapa dole,vrh ste , kao i neki ljudi iz Beograda i Kraljeva koje sam licno imao priliku da sretnem.Vasi radovi su ciljna grupa , ko zna moze biti jedan put i jednoga dana.
Pozdrav
Podgorni
Pratio sam Vas i na Otvorenom Maketarskom forumu, kapa dole,vrh ste , kao i neki ljudi iz Beograda i Kraljeva koje sam licno imao priliku da sretnem.Vasi radovi su ciljna grupa , ko zna moze biti jedan put i jednoga dana.
Pozdrav
Podgorni
ljiljana- Pozornik
-
Član od : 22.03.2015
Dob : 70
Sjedište : Beograd, Maksima Gorkog 43,Srbija
Similar topics
» Brodovi iz povijesti
» Brodovi hranitelji
» More, brodovi I ribarenje
» Uskočki brodovi