Latest topics
» WESTLAWN Institute of Marine Technologyby tuan_jim pon stu 04 2024, 20:45
» Intervju sa g. Željkom Skomeršićem za portal "Nautička patrola"
by moto-klasika sub lis 19 2024, 19:24
» Hayling Hoy
by livio pet ruj 27 2024, 21:40
» "Dani u Vali" - 2024.
by tuan_jim sri ruj 18 2024, 20:17
» Koncesije vezova posebno za drvene brodove
by tuan_jim uto ruj 17 2024, 21:40
» NOVA KNJIGA pred izdavanjem - "Stogodišnjaci iz našeg mula"
by Zaleksi uto ruj 10 2024, 13:26
Maketarske mačke
+3
zore70
stari
Dida
7 posters
Stranica 1 / 1.
Maketarske mačke
Dida, nemoj to tako. Pa zar ti moram sto puta reći?
Dida- Kontraadmiral
-
Član od : 20.07.2013
Dob : 83
Sjedište : Sisak
Rolandova maca
Rolande, za Boga miloga, kako si to napravio?! Brzo ispravi, dok te oni s foruma nisu uzeli u đir!
Dida- Kontraadmiral
-
Re: Maketarske mačke
Da čovjek ne povjeruje!!! Zar samo Roland i ja imamo macu?
Dida- Kontraadmiral
-
Sinoć, za vrijeme bračne šetnje, jedna mlada mačkica krenula za nama i dopratila nas do vrata, žena ju nahranila, ali danas ujutro je nestala. Možda krenula za nekim drugim, a ja ostadoh bez maskote.
stari- Porucnik fregate
-
Član od : 28.08.2013
Dob : 78
Sjedište : Kastav
Dida je napisao/la:Da čovjek ne povjeruje!!! Zar samo Roland i ja imamo macu?
Evo u mene i maca i pas,u stvari dva pasa,prekrasna bernera samo šta je samo Pupe stala u sliku.Posvojila je ovog mačića,odrasta je u njenoj zaštiti,sad su svi troje nerazdvojna ekipa puna ludorija.
Jedina mačka koju štite 2 man in black
zore70- Razvodnik
-
Član od : 20.10.2013
Dob : 54
Sjedište : Podstrana
Ovo je već bolje! Koliko je micek star?
Dida- Kontraadmiral
-
Micek je sad već veliki tigrić,ima godinu ipo dana,veliki je lovac i sa dicom je nerazdvojan zajedno sa oba pasa
Inače uz moju dicu koja jako često zaspu uz mene dok radim makete budu i njih troje.Berniji su jako privrženi dici i obitelji pa motre svaki korak gospodara i vole bit blizu svoje obitelji.Tako se i micek naučija,cili dan je po vrtu,nešto lovi,meštrija a onda navečer eto ga mazi se,pojede i ode u svoju košaru spavat.
Evo jedna novija slika sa drugim bernerom,Baltazarom..
Njega obično vreba sa masline ili sa zidića i onda kad ovi prođe ispod sljedi napad,hrvanje,leti perje dok se ne izigraju a onda ide primirje,odmor.Koliki je Baltazar moga bi ga sto puta pojist a ipak nježno pazi svog žutog prijatelja
Inače uz moju dicu koja jako često zaspu uz mene dok radim makete budu i njih troje.Berniji su jako privrženi dici i obitelji pa motre svaki korak gospodara i vole bit blizu svoje obitelji.Tako se i micek naučija,cili dan je po vrtu,nešto lovi,meštrija a onda navečer eto ga mazi se,pojede i ode u svoju košaru spavat.
Evo jedna novija slika sa drugim bernerom,Baltazarom..
Njega obično vreba sa masline ili sa zidića i onda kad ovi prođe ispod sljedi napad,hrvanje,leti perje dok se ne izigraju a onda ide primirje,odmor.Koliki je Baltazar moga bi ga sto puta pojist a ipak nježno pazi svog žutog prijatelja
zore70- Razvodnik
-
kormilarac likes this post
Ljubimci su ti prekrasni! Da moja unuka vidi miceka pomamila bi se za njim.
Dida- Kontraadmiral
-
Imamo mi još toga u vrtu..kornjače,ptice selice i domaće dolaze na neprskane voćke a i po vrtu se mota jež koji je poprilično neuhvatljiv..
Uspijem li na zimu san dici obeća akvarij..
Uspijem li na zimu san dici obeća akvarij..
zore70- Razvodnik
-
Da nema ovaj Zore možda cirkus ?
kartabon- Desetnik
-
Član od : 07.06.2014
kartabon je napisao/la:Da nema ovaj Zore možda cirkus ?
Ma neman cirkus..volim životinje a i radi dice...ovaj svijet oko nas je totalni cirkus,oni tragični koji jede ljude a ja volim da moja dica odrastaju u skladu sa prirodom,da se nauče penjat po stablima ka ćaća im,da se voze po moru u kaiću...a kad dođe vrime za odrastanje neka odrastaju,naučit ćemo ih nadam s e opstat u ovom nemilosrdnom svitu čudnog kapitalizma..
Ne volim vidit dicu sa 4..5 godina koja blese cili dan u kompjutere,tablete,ipade,tipkaju već iskrivljenih prstića dok ima ćaće i matere srču kave i isto blese po netu umisto da se igraju sa njima...da im je malešnima mozak već na fejsu,u bolesnim nasilnim igricama a da istovremeno nemaju pojma šta je kokoš,krava,komarča,srdela,staza u brdu,gradele,balun ,zabit brokvu u drvo i sl.
Recimo sutra ujutro se nakon marende ide u vrt pojest koju breskvu sa stabla,smokvicu,poigra se sa pasima,mačkom...malo se tati iznerede letvice,pilice,accu bušilica je trenutno hit sezone..crtanje brodova koje tata triba napravit njima,pa se ode na more igrat,skakat,plivat...svima doživljaj
Nije zabranjeno gledat crtiće,povirit u tatin kompjuter,poigrat se,sve umjereno...za razliku od susjedovog mališana koji već sa 5 godina triba psihološku pomoć jer kad mu oduzmu tablet onda s e baca po podu i vrišti tri sata dok ga ne dobije nazad jer za drugo i nezna u životu na žalost.
zore70- Razvodnik
-
kormilarac likes this post
Zore,ako propadneš ko meštar od motora moći ćeš otvoriti ekološki vrtić
kartabon- Desetnik
-
Član od : 07.06.2014
kartabon je napisao/la:Zore,ako propadneš ko meštar od motora moći ćeš otvoriti ekološki vrtić
Viruj mi d a bi bilo zdravije i lakše izać na kraj s a čoporom dice ,nema u njima zlobe,pohlepe..svega onoga šta nas odrasle često "krasi"
zore70- Razvodnik
-
Naš micna škrljevski ...
Prava selska mačorčina, težak malo preko 6 kila, umiljat, mazast al' oće i ogrepst kad mu dojadi. Lovi sve živo i mrtvo, što se kreće i što stoji ...
Prava selska mačorčina, težak malo preko 6 kila, umiljat, mazast al' oće i ogrepst kad mu dojadi. Lovi sve živo i mrtvo, što se kreće i što stoji ...
thomcro- Pozornik
-
Član od : 15.05.2015
Sjedište : Rijeka
Dida- Kontraadmiral
-
Gundo- Razvodnik
-
Član od : 25.08.2014
Sjedište : Šibenik
Bitno je da sve radiš u kontroliranim uvjetima.
Dida- Kontraadmiral
-
Stranica 1 / 1.