Drveni brodovi - forum
Zdravi bili!

Molim vas, prijavite se ili registrirajte kako biste mogli koristiti sve mogućnosti foruma.
Želim vam ugodno provedeno vrijeme na forumu.

Join the forum, it's quick and easy

Drveni brodovi - forum
Zdravi bili!

Molim vas, prijavite se ili registrirajte kako biste mogli koristiti sve mogućnosti foruma.
Želim vam ugodno provedeno vrijeme na forumu.
Drveni brodovi - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Latest topics
» Što znači "CNC"?
by tuan_jim Yesterday at 19:40

» Konkretni problemi pri započinjanju kalafatskog zanata
by Veber Yesterday at 09:10

» Armed longboat
by Zaleksi sub svi 27 2023, 11:57

» pozdrav
by tuan_jim sub svi 20 2023, 14:07

» Entuzijast Enio obnavlja barku veslaricu iz 1927. u Dubrovniku
by tuan_jim uto svi 16 2023, 11:13

» ŠAMBEK U IZRADI
by Zaleksi čet svi 11 2023, 07:49

Posjete od 12.05.2018.
Affiliates
free forum

Pozdrav iz Kaštela

Go down

Pozdrav iz Kaštela Empty Pozdrav iz Kaštela

Postaj by tuan_jim uto sij 03 2023, 18:05

Novi član, Jurica Bralić iz Kaštel Starog, prijavio se pred par dana Forum na pročitanu obavijest o (nadajamo se samo mogućem) gašenju. 39 godina, kreativac sam u digitalnom formatu u području primorske (otoci, obala, zaleđe) baštine. Bavim se aktivno fotografijom i videom, na računalu sam još od 1992. , na internetu od 1997. Aktivni sam član više udruga od foto/video do baštinskih. Zadnjih godinu i po sam bio i djelatnik jedne od tih udruga koja ima jaku komercijalnu djelatnost gdje sam vodio operativne poslove. Dao sam pred par tjedana otkaz jer mi ne toliko sam opseg koliko raspored posla nisu omogućavali manevarski prostor za vlastite projekte. Od formalnog obrazovanja, završen splitski MIOC (III. prirodoslovno matematička gimnazija) te napušten i odavno već preboljen studij strojarstva. Educiram se u području fotografije i videa i srodnom, generalno računalno snalažljiv u raznim domenama.
tuan_jim
tuan_jim
Administrator
Administrator

Hrvatska
Član od : 31.12.2022
Sjedište : Kaštela

Dida and moto-klasika like this post

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics